Hava Durumu

35'inci yaşını böyle kutladı

Bodrum İlçesi’nin önde gelen mekanlarından Halikarnas Disko’nun 35’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen dans gösterileri ve lazer şovları, tatilci ve turistler tarafından beğenildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
35'inci yaşını böyle kutladı

Halikarnas Disko’da eğlence dün saat 21.00’de başladı, bugün saat 05.00’e kadar hız kesmeden sürdü. Yaklaşık 4 bin tatilci ve turist, dansçılarla birlikte coştu. Lazer şovları, tatilcileri etkiledi. İngiliz profesyonel dansçılardan oluşan ’7 Wonders of Halikarnas’ gurubunun Hawai, Anatolian, African, Brasil, Miami ve dünya müzikallerinden sergilediği dans ve müzikal eğlenceler, hayran bıraktı. Saat 02.00’den sonra mekanda ünlü DJ Ozan Doğulu, canlı performans sergiledi. Halikarnas Disko’nun Müdürü Kıvanç Enünlü, şunları söyledi:

"Avrupa’nın en büyük açık hava kulüplerinden Halikarnas The Club içinde, ’underground kulüp deneyimi’ ve ’after party’ için tasarlanan Dragon, olası en mükemmel ses kalitesi ve ses yalıtımını sağlayan ’Funktion One’ ses sistemiyle donatıldı. İyi müzik ve kaliteli ses tasarımının insanların bakış açısını zenginleştirip, derinleştirerek pozitif etki yarattığına inanıyoruz. Dünya standartlarının üzerinde eğlence hizmeti veren Halikarnas’da her yıl on binlerce kişiyi ağırlarken, bu yıl yine dünyanın en ünlü DJ, dans gurupları ve sanatçılarını burada ağırlayıp konserler verdireceğiz. 35 yıldır kaliteden ödün vermeyen Halikarnas Bodrum ile dünya markası olmayı sürdürecek."
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.