Hava Durumu

4-8 saat televizyon 12 kutu diyet kola

Amerikan New York Times gazetesi Başkan Donald Trump'ın sabah kalktığında televizyonu açtığını, günde 4 ile 8 saati ekran başında geçirdiğini ve günde 12 kutu diyet kola içerek günlük kafein sınırını aştığını yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
4-8 saat televizyon 12 kutu diyet kola

Bu makale için Trump'a yakın 60 kişiyle görüştüğünü belirten NYT'a göre Trump 5 ile 6 saatlik bir uykunun ardından sabah 05.30'da uyanıyor. Güne CNN, Fox News ve MSNBC'de kendisini hedef alan yayınlar yapan 'Morning Joe' programını izleyerek mühimmat topluyor ve Twitter'dan ilk salvolarına başlıyor.

Trump bazen pijamalarıyla Anlaşma Salonu'na geçerek günün ilk telefon görüşmelerini gerçekleştiriyor. Beyaz Saray çalışanları ise Trump'ın tweetlerine bakarak nasıl bir gün olacağını anlamaya çalışıyor. Trump'ın sürekli televizyonun açık olduğu, kumandaya sadece kendisi ve tamircinin dokunabildiği de anlatılanlar arasında.

Senatör Lindsay Graham, Trump için "Tutkulu bir şekilde liberal sol ve medyanın onu yok etmek istediğine inanıyor. Yaptığı mücadele, gardını almak" diyor.

SÖZLÜ BRİFİNGLERİ SEVİYOR

NYT'a göre dört yıldızlı emekli general olan Beyaz Saray Genel Sekreteri John F. Kelly ise Beyaz Saray'da düzeni sağlamak için 14 saat mesai yapıyor. Kelly'nin yapmaya çalıştığı şeylerden biri ise Başkan'ın sabahları ateşli tweet'ler atmak için kullandığı boş zamanını azaltmaya çalışmak. Ayrıca Trump'a sunulan materyaller için de bir filtre görevi görüyor.

Hazine Bakanı Steven Mnuchin, seçim kampanyasını yönetme biçimiyle başkanlığı arasında Trump'ın benzerlikler olduğunu söyleyerek "Sözlü brifingleri seviyor. Bir sürü kitap ve brifinge gelebilecek biri değil" yorumunda bulunuyor.

BİLGİ NOTU

Bir kutu kolada 42 mg kafein bulunuyor. Bu da Trump'ın günde 504 mg kafein aldığını gösteriyor. Mayo Kliniği'ne göre yetişkinlere günde en fazla 104 gram kafein öneriliyor. Kafein fazlası uykusuzluk, asabiyet, öfke, huzursuzluk ve kas titremesine yol açabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.