Hava Durumu

4 erkekle yakalandı! Savunması şoke etti

Uyuşturucuyla mücadeleye yönelik mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheli bir kadın, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına küfür ve hakaretler ederek, "Bizi değil git mahalleyi çek. Yürü mahallede satıyorlar onu çek " dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
4 erkekle yakalandı! Savunması şoke etti

Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadeleye yönelik Yeşiltepe Mahallesinde yürütülen çalışmalar esnasında; 3'ü uyuşturucu satıcısı 3'ü de uyuşturucu kullanıcısı olmak üzere toplam 6 şüpheliyi yakalandı. Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 460 çıkı satışa hazır halde 70,04 gram bonzai, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 13 adet dolu kartuş ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen para bin 970 TL nakit para ele geçirildi.

3 şahsa Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan, 3 şüpheliye ise Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem yapıldı.

"BİZİ DEĞİL GİT MAHALLEYİ ÇEK "

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem yapılan 2'si kadın 3 şahıs adliyeye getirildi. Narkotik ekipleri nezaretinde getirilen şahıslardan bir şüpheli kadın, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına küfür ve hakaretlerle birlikte, "Sen de iyi çek tamam mı! Bizi değil git mahalleyi çek. Yürü mahallede satıyorlar onu çek. Satmadık bunu satmadık. Git Kuyubaşı'nda çok satıyorlar" ifadelerini kullandı.

"GARI SATTIK GARI"

Ayrıca adliye sevk edilen şüpheli kadınların yakını olduğu iddia edilen bir kadın da, "Garı sattık garı" diye bağırarak basın mensuplarının görüntü almasına tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.