Hava Durumu

4 ilde okullara kar tatili

Kastamonu'nun Azdavay ve Seydiler ile Karabük'ün Eflani İlçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildi. Ordu ve Giresun'un bazı ilçelerinde de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın eğitime ara verildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 00:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 00:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
4 ilde okullara kar tatili

Azdavay ve Seydiler ilçelerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle 190 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan yolları ulaşıma açmak için çalışma başlattı. İlçe milli eğitim müdürlükleri de kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmaması için eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

KARABÜK'ÜN EFLANİ İLÇESİ'NDE OKULLAR TATİL

Karabük'ün Eflani İlçesi'nde de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

ORDU

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Gürgentepe, Ulubey, Korgan, Mesudiye, Perşembe, Kabadüz, Çaybaşı, Kumru ve Gölköy ilçelerinin tamamındaki okullarda eğitime yarın ara verildiği ifade edilen açıklamada, İkizce ile Altınordu ilçelerinde de taşımalı eğitim yapan okulların tatil edildiği kaydedildi.

Açıklamada, Akkuş ilçesinde ise İMKB YBO, Fatih Ortaokulu, Ahmet Cürebal İmam Hatip Ortaokulu ve Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi hariç tüm okullarda eğitime ara verildiği aktarıldı.

GİRESUN

Giresun'da ise il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinden alınan bilgiye göre, Doğankent ile Güce ilçesindeki okulların tamamı, Dereli ilçesinde de ilkokul ve ortaokullar tatil edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.