Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 kişinin sır olduğu yangında flaş gelişme

Kastamonu'nun Bürme köyü Kuzuören mahallesinde 2 evin yanması sonrası ardından kayıp olan aynı aileden 4 kişiyi arama çalışmaları devam ederken, jandarma ekiplerinin gözaltına aldığı 2 kişi ifadelerinin alınması ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
4 kişinin sır olduğu yangında flaş gelişme

Bürme köyüne bağlı Kuzören mahallesi'nde, birbirine yaklaşık 50 metre uzaklıkta bulunan akraba olan Ahmet ve Fazıl Çataloğlu'na ait 2 evde,29 Kasım günü sabaha karşı yangın çıktı. Evlerin köyün dışında olması nedeniyle yangın, akşam saatlerinde fark edilebildi. Tamamen yanan evlerden Ahmet Çataloğlu'na ait evin boş olduğu, diğer evde oturan Fazıl, eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini Şengül'e ise henüz ulaşılamadı. 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'na ait olduğu iddia edilen kemikler ise, evin bodrum katında bulundu. Kayıp olan aynı aileden 4 kişiyi arama çalışmaları devam ederken, olayı araştıran jandarma dün akşam saatlerinde Erhan K. ve kardeşi Ersan K.yi şüpheli olarak gözaltına aldı.

KAYIP 4 BÜYÜKBAŞ HAYVAN AĞILLARINDAN ÇIKTI
Çataloğlu Ailesinden yangının ardından 4 kişinin kayıp olmasıyla ilgili incelemelerini sürdüren jandarma, aynı aileye ait olan 4 büyükbaş hayvanı aynı köyde oturan Erhan K. ve kardeşi Ersan K.'nın ağılında buldu. Yangının olduğu gün 2 şüpheliye ait kamyonun da olay yerinde görülmesi üzerine gözaltına alınan Erhan K.ve kardeşi Ersan K. nöbetçi mahkemede suçlamaları kabul etmedi. Zanlı 2 kardeş tutuklanarak Kastamonu E Tipi Cezaevi'ne kapatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.