Hava Durumu

4 liralık Süper Loto kuponuyla 11 milyon kazandı!

5 haftadır devreden Süper Loto’nun 11 milyon 445 bin 247 lira 75 kuruşluk büyük ikramiyesi Malatya’ya çıktı. 17- 28- 29- 37- 39 ve 40 numaralarını bilen şanslı vatandaşın 4 liralık kupon oynadığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
4 liralık Süper Loto kuponuyla 11 milyon kazandı!
Malatyalı şanslı milyonerin henüz kim olduğu bilinmezken kuponun oynandığı bayide sevinç hakim. Süper Loto Bayisinin yetkilisi Erdem Akgül, ilk defa kendi bayilerinden bir kişinin bu kadar yüksek bir miktarda ikramiye kazandığını belirterek, “İkramiyeyi kazanan kişiye öncelikle hayırlı olsun diyorum, inşallah parayı hayırlı işlerde kullanır ve Malatya’mıza yatırım yapar” şeklinde konuştu. 

Kuponun kendi bayilerinden oynanmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Akgül, ikramiyeyi kazanan kişinin şu ana kadar bayilerine uğramadığını söyledi.

Talihlinin kendi yazdığı numaralar ile 4 liralık kupon yaptığını dile getiren Akgül, “Milli Piyango'dan öğrendiğimiz bilgiye göre kendisi 4 liralık bir kupon yapmış ve kuponu kendisi oynamış makineye oynatmamış” diye konuştu. 

Şanslı kişinin Malatyalı olup olmadığını bilmediklerini söyleyen Akgül, “Bu bayi çok yoğun bir noktada ve çok fazla insan gelip gidiyor o yüzden ikramiye kazanan kişinin Malatyalı olup olmadığını bilmiyoruz ama bir Malatyalı olarak bu paranın bir Malatyalıya çıkmasını isteriz” ifadelerini kullandı. Bu arada geçtiğimiz Şubat ayındaki Süper Loto'nun 1 milyon 351 bin TL'lik büyük ödülü de yine Malatya'ya çıkmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.