Hava Durumu

4 milyon Euro çok iyi para

Senegalli futbolcunun Arap kulüplerine gitmesi halinde 4 milyon Euro'ya serbest kalma maddesini hatırlatan Samet Aybaba, "Badji bizim için vazgeçilmez ama 4 milyon Euro da iyi para" yorumunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2019 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2019 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
4 milyon Euro çok iyi para

Haber ITolga ÖZTAŞI

AY GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Stephane Badji'ye bir teklif olduğunu ancak rakamı düşük buldukları için kabul etmediklerini açıklamasından sonra Senegalli futbolcunun sözleşmesinde yazan Arap kulüplerine gitmesi halinde 4 milyon Euro'ya serbest kalır maddesini gündeme getirmişti. Takımın değişilmezlerinden biri haline gelen Badji, Antalya kampında da çalışkanlığı ile göz dolduruyor. Arkadaşlarıyla uyumu ile bilinen deneyimli krampon hakkında Samet Aybaba'dan önemli bir açıklama geldi.

VAZGEÇİLMEZ AMA...

Stephane Badji'den vazgeçmeyi kesinlikle düşünmediğini söyleyen Samet Aybaba Başkan Ali Ay gibi Senegalli futbolcunun sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesini gündeme taşıdı. Samet Aybaba, "Stephane Badji konusunda olacak şey var olmayacak şey var. Bizim için vazgeçilmez bir oyuncu. Ancak sözleşmesinde Arap takımlarına gitmesi halinde 4 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi var. Onu verirlerse zaten yapacak bir şey yok. Ayrıca 4 milyon Euro da çok iyi bir rakam bizim için." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.