Hava Durumu

40. yılında yeni "Hayat"

Özel Hayat Hastanesi ailesi, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2017 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2017 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
40. yılında yeni "Hayat"

Bursa Tabip Odası Baskani Dr.Güzide Elitez'in de katıldığı Almira Otel'deki 14 Mart Tıp Bayramı yemeğinde konuşan Dr. Ahmet Özkul, bu yıl 40. yaşını kutlayan Özel Hayat Hastanesi'nin kurulduğu günden bu yana gösterdiği gelişimi anlattı. Dr. Özkul, "Bu yıl hastanemizin 40. yılını hep birlikte kutluyoruz. 40. yılında yeni Hayat sloganıyla çıktığımız bu yolda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz. Bugünlere hep birlikte geldik. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi devam ettirebilmek. Hekimlerimizin ve bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum" dedi.

Özel Hayat Hastanesi olarak başladıkları yolda Hayat Sağlık Grubu olarak devam ettiklerini de kaydeden Dr. Ahmet Özkul, "Hayat ailesi, sizler ve emekleriniz sayesinde her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Ben 2017'de de aynı gelişimi ve büyümeyi sürdüreceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Özel Hayat Hastanesi'nin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başhekim Dr. Fatih Özkul da, 2016 yılı performansı ve 2017 beklentileri ile ilgili bir sunum yaptı. Ankara yolundaki yeni hastanenin inşasının sürdüğünü de belirten Dr. Fatih Özkul, "Yen binamızla birlikte Bursa'nın en iyi hastanesi olacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.