Hava Durumu

40 yıllık Bursalı gibi

Performansından çok ruhuyla ön plana çıkıyor, taraftar da ona bayılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2012 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2012 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
40 yıllık Bursalı gibi
Bursaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Hakan Aslantaş, Yeşil Beyaz sevdalılarının en sevdiği futbolcular arasında yer almayı başardı.

Saha içinde gösterdiği hırslı futbolu ile dikkat çeken başarılı futbolcu, Eskişehirspor maçının ardından ilk kez taraftara üçlü çektirdi, mutluluğunun zirvesine vurdu.

Bursaspor'un, Basser'in yokluğunda alternatif olarak devre arasında kadrosuna kattığı Hakan Aslantaş, sergilediği performanstan çok ortaya koyduğu ruhla dikkat çekiyor. Geldiği günden bu yana inişli çıkışlı dönemler yaşayan ancak hırslı futbolundan hiçbir şey kaybetmeyen 27 yaşındaki krampon, Yeşil Beyazlı taraftarın da gözbebeği oldu.

SAĞLAM GÜVENİYOR

Kaçırdığı gol pozisyonları sonrası ve takım arkadaşlarının attığı gollerin ardından duygularını üst seviyede yaşayan Hakan, Eskişehirspor maçında taraftarla da bütünleşti. 3-2'lik galibiyetin ardından ilk kez kendisini üçlüye çağıran Yeşil Beyaz sevdalılarını kırmayan Aslantaş, büyük coşku ve mutluluk yaşadı.

Daha güçlüyüz

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor ailesinin, birlik ve bütünlük içerisinde yoluna her zamankinden daha güçlü ve dimdik devam ettiğini bildirdi. Yazıcı, dün bir spor gazetesinde yer alan "takımlarının bütünlüğüne zarar verici nitelikteki haberin" son derece rahatsız edici olduğunu kaydetti.






Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.