Hava Durumu

45 bin lira için elden kaçtı!

Profesyonel sözleşme yapılması beklenen Çağrı Yağız Yasak için Çanakkale Dardanel'in 45 bin TL yetiştirme bedeli istemesi genç yeteneğin elden kaçmasına sebep oldu. Rakamı fazla bulan Yeşil Beyazlılar 20 yaşındaki futbolcuya kulüp bulmasını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2019 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
45 bin lira için elden kaçtı!

HABER | Süha GÜRSOY

Geçmişte Mehmet Zeki'yi İstanbulspor'a kaptıran Bursaspor'da yine benzer bir durum söz konusu.

SÖZLEŞME YAPILACAKTI

Fransa'da Lille forması giyen Mehmet Zeki Çelik'i dönemin teknik heyetinin verdiği rapor doğrultusunda elinden kaçıran ve bunun pişmanlığını hâlâ üzerinden atamayan Bursaspor'da benzer bir durum daha yaşandı. Geleceğin yıldız adayı olarak lanse edilen Vakıfköy patentli Çağrı Yağız Yasak teknik kadronun aldığı karar doğrultusunda profesyonel sözleşme yapılmayıp kadro dışı bırakıldı. Bursaspor'un yakın tarihte en fazla para kazanacağı oyuncu olarak kabul edilen 20 yaşındaki futbolcuya kendisine kulüp bulması söylenirken, olayın perde arkasında ilginç gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Sezon başı kamp kadrosunda yer alan Çağrı Yağız Yasak'la hafta içinde gerçekleştirilen görüşmede profesyonel sözleşme yapılacağı, 4-5 takımın kendisini izlediği ve transferini düşündüğü öğrenildi.

RAKAM FAZLA BULUNDU

Ancak profesyonel sözleşme yapılmadan önce oyuncunun Bursaspor'a geldiği kulüp Çanakkale Dardanel'in 45 bin TL yetiştirme bedeli talep etmesi Yeşil Beyazlı yönetim ve teknik kadro tarafından fazla bulundu. Bu gelişme üzerine Çağrı Yağız Yasak ikinci etap çalışmaları kadrosundan çıkarıldı ve profesyonel sözleşme yapılmayacağından kendisine kulüp bulması söyledi. Bursaspor'un kapısını 1 Eylül 2016'da aralayan 20 yaşındaki futbolcu büyük bir şok yaşarken, kulüp aramaya başladı. Her iki kanatta da oynayan, forvet ve forvet arkasında da görev yapan Çağrı Yağız Yasak alt yaş gruplarında bugüne kadar 68 kez fileleri havalandırdı. Bursaspor altyapısından yetişen Mehmet Zeki Çelik Hamza Hamzaoğlu döneminde devre arası kampına alınmamış ve önce İstanbulspor ardından da Lille'e transfer olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.