Hava Durumu

5 hafta kaldı

İnegölspor ve Karacabey Birlikspor, son düzlüğe girilirken liglerinde play-off iddiasını devam ettiriyor. Yeşil Bursa ve Orhangazi Belediyespor ise Amatör Lig'e düşmemek için umutlarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
5 hafta kaldı

EN ŞANSLISI İNEGÖL

Alt liglerde mücadele eden 4 Bursa takımı, liglerinde son 5 haftaya girilirken mücadelelerini sürdürüyor. TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan ve en başarılı Bursa temsilcisi konumunda bulunan İnegölspor, sahasında aldığı galibiyetlerle play-off umudunu sürdürüyor. Bordo Beyazlılar'ın play-off potasında kendisine yer bulabilmesi için 5. durumda bulunan Sancaktepe Belediyespor ile arasında bulunan 3 puanlık farkı kapatması gerekiyor. TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Karacabey Birlikspor'un durumu ise daha zor. Geçen hafta aldığı Aydınspor 1923 mağlubiyetiyle play-off şansını zor sokan Karacabey ekibinin 5. sırada bulunan Elaziz Belediyespor ile arasında 5 puan var. Mavi Beyazlılar bu yarıştaki tek avantajı ise son 5 karşılaşmasının 3'ünü kendi sahasında oynayacak olması.

PİLOT MUCİZE, GAZİ ZOR

Bursa temsilcileri arasında liglerinde küme düşmeme mücadelesi veren 2 takım ise Yeşil Bursa ve Orhangazi Belediyespor. Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa şu ana kadar TFF 3.Lig 2.Grup'ta oynadığı 29 karşılaşmada sadece 4 galibiyet alabildi ve 19 puanla kendisine 17. sırada yer buldu.
Eğer Yeşil Beyazılar bu hafta ligin lideri konumunda bulunan Darıca Gençlerbirliği maçından mağlubiyetle ayrılırsa bitime 4 hafta kala Amatör Lig'e düşecek. Orhangazi Belediyepsor ise geçtiğimiz gün deplasmanda Çanakkale Dardanelspor'u yenerek adeta uçurumun kıyısından döndü ancak hâlâ işi kolay değil. Kırmızı Siyahlılar'ın düşme hattının üzerinde bulunan 12 Bingölspor ile arasında 4 puan fark var. Bursa ekibi eğer kümede kalmak istiyorsa kalan 5 maçın hiçbirinde puan kaybı yaşamamalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.