Hava Durumu

5 katlı binada yangın: 16 kişi hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında 3 kişi yaralanırken, apartmanda bulunan 13 kişi ise dumandan etkilendi. 16 kişi tedavi altına alındı

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
5 katlı binada yangın: 16 kişi hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir apartmanda yangın çıktı. Olay saat 16.00 sıralarında, Darıca Bayramoğlu Mahallesi İlbeyi Sokak'ta bulunan Eren Sitesi 6. Blok'ta meydana geldi. İddiaya göre, 5 katlı binanın bodrum katındaki dairede patlamanın ardından yangın çıktı.

Alevler daireyi sararken, dumanlar apartmana yükseldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışma ile yangın kontrol altına alındı.

Bodrum katındaki dairede bulunan 38 yaşındaki Suna Gültekin, 30 yaşındaki Gülay Sevinç ve 1 yaşındaki Havvanur Sevinç yaralanırken, apartmanda bulunan 13 kişi ise dumandan etkilendi. Yaralanan 3 kişi 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne, dumandan etkilenenler ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangının doğalgaz kaçağına bağlı olarak kaynaklandığı düşünülürken, araştırma başlatıldı. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.