Hava Durumu

5 kişiyi ezen milyarderin kızı, ağlayarak geldi, gülerek çıktı

Kharkiv kentinde kırmızı ışığı fark etmeyince aracıyla yayaların arasına dalarak 1'i çocuk 6 kişi yaşamını yitirmesine sebep olan Ukraynalı bir oligarkın 20 yaşındaki kızı Alyona Zaitseva, ağlayarak girdiği mahkemeden sevinçle çıktı

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
5 kişiyi ezen milyarderin kızı, ağlayarak geldi, gülerek çıktı

Ukrayna'nın Kharkiv kentinde otomobiliyle kalabalığın arasına dalıp, 5 kişinin ölümüne, birisi hamile kadın, 6 kişinin de ağır yaralanmasına neden olan 20 yaşındaki Alyona Zaitseva mahkemeye çıkartıldı. Tüm ajansların önce "terör saldırısı" olarak geçtiği haberin failinin 20 yaşındaki Alyona Zaitseva olduğu anlaşıldı.

Ukrayna'nın ve Avrupa'nın sayılı zenginlerinden enerji oligarkı, dolar multi- milyarderi Vasily Zaitsev'in kızı olduğu belirtilen Alyona'nın Lexus marka lüks cipi ile şehrin en işlek caddesinde bir arkadaşıyla yarıştığı, aşırı hız nedeniyle kırmızı ışıkta duramayınca, önce bir başka araca çarptığı daha sonra da kaldırıma çıkarak akşamın kalabalık saatinde işlek caddede yayaların arasına daldığı belirtildi.

Dün mahkemeye çıkartılan genç kızın elleri kelepçeli şekilde mahkemeye götürüldüğü objektiflere yansırken, duruşma sırasını beklerken de oturduğu yerde sürekli ağladığı, etrafa toplanan kalabalık ve gazetecilerin patlayan flaşları karşısında, ağlamasının iyice şiddetlendiği görülüyor.

Babasının, kazada yaşamını kaybeden ve yaralananlarla, ailelerine her türlü maddi-manevi desteği vermeyi taahhüt ettiği mahkemede, ölenler için de mahkemenin uygun göreceği en üst tutardan tazminat ödemeyi teklif ettiği kaydediliyor.

İlk duruşma sonrası, mahkeme milyarder babanın tek varisi olan Alyona için en az 2 ay yurt dışına çıkış yasağı koyarak, dava süresince kentten ayrılmaması ve her gün karakola giderek imza vermesi kaydıyla tahliye kararı verdiği, ayrıca yüklü bir kefalet belirleneceği Ukrayna medyasında yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.