Hava Durumu

5 milyon Euro'yu getir Ozan'ı götür

Bursaspor'da gözden çıkarılan Ozan İpek için yönetim 12 milyon liralık bonservis bedeli belirledi. Sözleşmesi 2015'te bitecek olan 26 yaşındaki futbolcu için Galatasaray ve Trabzonspor'un devrede olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2012 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2012 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
5 milyon Euro'yu getir Ozan'ı götür
 Bursaspor'a, 2008-09 sezonun devre arasında İzmir ekibi Bucaspor'dan 200 bin liraya transfer edilen ve Yeşil Beyazlı takımın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Ozan İpek ile yollar ayrılıyor. Yeşil Beyazlı takımın başarılarında önemli rol oynayan ancak bir türlü Ertuğrul Sağlam'la yıldızı barışmayan Ozan için yönetimin 5 milyon euroluk bonservis bedeli istediği öğrenildi.


MAÇA GİRMEDİ

Galatasaray ve Trabzonspor'un ciddi şekilde ilgilendiği Ozan'ın da yakın çevresine, "Artık Bursaspor'da kalmak istemiyorum" dediği iddia edildi. Ozan bu sezon içinde iki kez Ertuğrul Sağlam ile tartışmış, son olarak Süper Final'in 5. haftasında oynanan Sivasspor maçında Sağlam oyuncu değişikliği için çağırmasına karşın oyuna girmek istememişti. Sağlam da bu duruma karşın "Şimdilik sıkıntı yok" şeklinde yorum yapmıştı.

Antalya'yı istiyor

Ozan İpek, futbolculuk kariyerini ise en çok Antalya'da sürdürmek istiyor. Hem Antalya'yı sevmesi hem de ailesinin orada ikamet etmesi İpek'in bu tercihi yapacak olmasında en büyük faktör olarak görülüyor.

15 gol attı
2008-09 sezonun devre arasında Bursaspor'a gelen Ozan İpek, yakın zamanda Yeşil Beyazlı takıma adapte olmuştu. Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'la da iyi anlaşan İpek, Timsah ile çıktığı 99 maçta 15 kez rakip fileleri havalandırdı. 26 yaşındaki futbolcu son olarak kupa finalinde Fenerbahçe'ye karşı forma giymiş, oynadığı futbolla vasatı geçememişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.