Hava Durumu

50.yıl çoşkusu başladı

Bursaspor Kulübü, 50. yıl kuruluş kutlamalarının startını anlamlı bir organizasyonla verdi. Yarım asırlık çınarın fotoğraf karelerine sığan yolculuğu, Bursa Kent Müzesi'nde açılan sergiyle Yeşil Beyazlı renklere gönül verenlerin beğenisine sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
50.yıl çoşkusu başladı

1 Haziran'da kuruluşunun 50. yılını kutlayacak Bursaspor'da kutlama organizasyonların startı 50. Yıl fotoğraf sergisiyle verildi. Kent Müzesi'ndeki serginin açılışına ilerlemiş yaşlarına rağmen Yeşil Beyazlı kulübün kurucu üyelerinden İsmail Buzcular ve Cemal Dik'in de katılması dikkat çekti. Açılışta Bursaspor'u yönetim kurulu üyelerinden Selçuk Eren, İsmet Demirel ve Recep Aydın temsil etti. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor eski başkanlarından Kani Şen, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan ve eski Milletvekili Kemal Demirel açılış kurdelesini birlikte kesti.

ÜÇ AY SERGİLENECEK

Şehir dışında olan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe açılışta yer almadı. Bursaspor tarihi açısından büyük önem taşıyan sergiye Bursasporlu teknik heyet ve futbolcular izinli oldukları nedeniyle katılmadı. A Takımı sadece teknik menajer Süha Sidal ve kaptan İbrahim Öztürk temsil etti. Üç ay süresince kapılarını Yeşil Beyazlı renklere açık tutacak sergi ilk gününde büyük ilgi gördü. Yaşlı, genç taraftarlar sergilenen fotoğraflarla Bursaspor'un 50 yıllık tarihinde nostaljik bir yolculuk yapma fırsatı buldu.  (Barış YALIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.