Hava Durumu

50 yolcu taşıyan otobüste yangın çıktı

Mudanya'da içinde 50 yolcunun bulunduğu yolcu otobüsünde yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken; otobüs, itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi sonucu söndürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2012 02:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2012 02:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 50 yolcu taşıyan otobüste yangın çıktı

Edinilen bilgiye göre, Kayseri’den 50 yolcusuyla gezi için yola çıkan özel tur otobüsü, öğleden sonra Mudanya ve Tirilye’de gezilerini tamamlayıp döndü.

Bursa yolu üzerindeki Aydınpınar kavşağında otobüsten bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Sürücünün kontrol panelindeki uyarı işaretini fark etmesi muhtemel faciayı önledi.

Yangını hemen fark eden sürücü, aracı yolun kenarına çekerek yolcuları tahliye etti. Otobüs içindeki çoğu bayan olan yolcular araçtan indirilerek güvenli yerlere gitmeleri sağlandı. Bursa Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin yangına zamanında müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Motor bölümünün tamamının yandığı otobüste herhangi bir can kaybının, yaralanmanın olmaması herkese rahat bir nefes aldırdı.

Tahliye edilen yolcular bu kez de yağan sağanak yağmurun altında beklemek zorunda kaldılar. Daha sonra çağırılan başka bir otobüsle yolcular, Kayseri’ye doğru hareket etti.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.