Hava Durumu

500 milyon harcandı hala bitmedi

Alinur Aktaş düzenlediği basın toplantısında yeni stadyumla ilgili gerçekleri ortaya koydu

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
500 milyon harcandı hala bitmedi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Konya Torku Arena'nın 1,5 yılda 160 milyon TL'ye mal olduğunu hatırlattı ve "Devlet 50 milyon verdi. Biz bugüne kadar 500 milyon para harcamışız. Bursaspor liste getirdi 80-100 milyon liraya daha ihtiyaç var" diye konuştu.

DEVAM EDEN DAVALAR VAR
BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş düzenlediği basın toplantısında yeni stadyumda gelinen noktayı açıkladı. Toplantıyı takip eden gazetecilere stadyumla alakalı, 'Akla stat geliyor' diyerek başlayan Aktaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ile aralarında geçen konuşmadan satırbaşlarına değindi. Alinur Aktaş, "Konya Büyükşehir Belediye Başkanı'na sordum 1,5 yılda 160 milyon liraya mal etmişler. Devlet 50 milyon verdi. Biz bugüne kadar 500 milyon para harcamışız. Bursaspor liste getirdi 80-100 milyon liraya daha ihtiyaç var. Devam eden davalar bulunuyor. Faizler yemek zorunda kalıyoruz. Ben Recep Başkan ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ZORUNLU REVİZYON
Stadyumu en iyi şekilde hazırlamanın gayreti içinde olacaklarını belirten Alinur Aktaş, "Belirli revizyonlar yapmak durumundayız. Bursaspor'la alakalı devam eden süreç var. Stadyumu en iyi şekilde hazırlayarak katkı koymak durumundayız. Kanuni çerçevede elimizden gelen bütün gayreti gösterece-ğiz. Stadyumun girişi çıkışı, otoparkı ile bir düzene kavuşturulması gerektiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Şampiyon Bursaspor bu şehrin değeridir" diyerek, "Bursaspor'un mali sıkıntıları var. Bu sene güzel bir gidişatı var. Farklı başarı kapıları bize açar. İyi niyetli dirayetli bir başkanımız olduğunu görüyorum" şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.