Hava Durumu

59 kişiyi öldürmeden önce tecavüz fantezisi istemiş

Vegas Katliamıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Kanlı saldırının faili Stephen Paddock'ın saldırıdan önce birlikte olduğu hayat kadını konuştu. İsmini açıklamak istemeyen kadının ifadeleri ise korkunç

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2017 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
59 kişiyi öldürmeden önce tecavüz fantezisi istemiş

ABD tarihinin en kanlı silahlı saldırısını gerçekleştiren, 59 kişiyi öldüren ve yüzlerce insanı da yaralayan 64 yaşındaki Stephen Paddock hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Otel odasında ve bölgede soruşturmayı yürüten ABD polisi, soruşturma kapsamında Paddock'un son dönemde yakın temasta olduğu insanların listesini de çıkardı.

ABD ve İngiliz basınına yansıyan haberlere göre araştırma kapsamında Paddock'un saldırıdan önce bir hayat kadınıyla birlikte olduğu iddia edildi.

İngiltere'nin çok satan gazetelerinden The Sun'a konuşan ve ismini açıklamak istemeyen bir kadın da Paddock ile ilgili bilgilerini okuyucularla paylaştı.

Sık sık Las Vegas'a gittiği için otel yönetimini tanıyan Paddock'un sürekli eskort ve hayat kadınlarıyla Las Vegas'ta birlikte olduğunu söyleyen kadın, "Paddock ile kumar masalarında geziyorduk sonra sevişiyorduk. Obsesifti, paranoyaktı ve komplo teorilerini severdi. Birlikte olduğumuz zamanlarda çok kötü bir insan olduğunu ve bu şekilde dünyaya geldiğini söylüyordu" ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki kadın Paddock'un 11 Eylül saldırılarının arkasında ABD hükümetinin olduğunu düşündüğünü ifade ederken, "Paddock bana 6 bin dolar verdi. Tecavüz fantezisini seviyordu. Benim bağırıp yardım isterken bağlamaktan bahsediyordu"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.