Hava Durumu

6 aylık Eylül bebeği annesinden korkunç kaza ayırdı

Yalova'da, TIR anne ve arabadaki bebeğini altına aldı. Anne Seçil İnce yaşamını yitirdi, TIR'ın altında ezilen bebek arabasındaki 6 aylık Eylül, kazadan yara almadan kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
6 aylık Eylül bebeği annesinden korkunç kaza ayırdı
Yalova'da TIR'ın ezdiği genç kadın hayatını kaybederken, 6 aylık bebeği ise tekerleğin altından burnu bile kanamadan çıktı.

TIR ANNE VE BEBEĞİNE ÇARPTI

Seçil İnce (26), bebeği ile birlikte bir yakınına gitmek üzere evinden çıktı. O esnada hareket halinde olan Mustafa U. (46) idaresindeki 77 EE 942 plakalı TIR, genç kadın ve bebeğini fark etmedi. Genç kadın TIR'ın altında kalarak ağır yaralandı.



TIR'IN TEKERLEĞİNE SIKIŞAN EYLÜL KURTULDU

O esnada bebek arabasında olan 6 aylık  Eylül adlı bebek ise tekerleğin altında sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar tarafından aracın altından çıkarılan genç kadın ve bebek, olay yerine çağrılan ambulansla  Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Genç kadın kurtarılamazken,  Eylül bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.



TIR ŞOFÖRÜ: KÖR NOKTAMA GELDİ

Gözaltına alınan TIR sürücüsü Mustafa U.'nun verdiği ifadesinde, "Kör noktama geldi. Fark edemedim. Kimse böyle üzücü bir kazanın yaşanmasını istemez" dediği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.