Hava Durumu

6 kişinin bıçaklandığı kavga kamerada

Karaman'da 3 haziran tarihinde bir gazinoda hesabın fazla geldiğini öne süren müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 6 kişinin bıçakla yaralandığı kavgada sandalye, masa ve şişeler havada uçuştu. 

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
6 kişinin bıçaklandığı kavga kamerada
Olay, 3 haziran tarihinde saat 03.30 sıralarında Çeltek Mahallesi’nde bulunan içkili gazinoda meydana geldi. İddiaya göre, gazinoda eğlenen 3 arkadaş ile işyeri çalışanları arasında hesapta 50 liralık fark nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada gazino sahibi 28 yaşındaki Ahmet Ö. ile çalışanlar 18 yaşındaki Cemal T., 38 yaşındaki Veysel K., 27 yaşındaki İsmail Ç. 25 yaşındaki Abdullah K. ve 20 yaşındaki Enes G. çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.

6 kişiyi yaralayan 3 müşteri kaçtı. Özel araçlarla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan müşteriler 26 yaşındaki Abdullah K., 27 yaşındaki İsmail Ç. ve 25 yaşındaki Mustafa T.'yi gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve çalışanları bıçakladığı iddia edilen Abdullah K. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Gazinoda çıkan ve iş yeri sahibi ile 5 çalışanının bıçakla yaralandığı kavganın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kavgada sandalye, masa ve şişeler havada uçuştu. Görüntülerde iş yeri çalışanlarının elinde bıçak bulunan zanlıya sandalyelerle müdahale ettiği görüldü. Sahnede dans edenlerin paniğe kapıldığı kavga sırasında bir kişinin  başında şişe kırıldığı gözlendi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.