Hava Durumu

6 maçı da kazanacaksınız

Bursaspor Başkanı Ali Ay maçın ardından soyunma odasına indi, oyunculara kalan tüm maçları kazanacak güçte olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
6 maçı da kazanacaksınız

HABER | Tolga ÖZTAŞ

1-0 Trabzonspor'un galibiyetiyle sona eren maçın ardından Bursaspor Başkanı Ali Ay soyunma odasına indi. Ali Ay'a futbol şube sorumlusu Erkan Aydemir ile yöneticilerden Hasan Parlakay da eşlik etti.

Teknik direktör Mesut Bakkal'a takımın mücadelesinden dolayı teşekkür eden Ali Ay'ın Yeşil Beyazlı futbolculara hitaben bir konuşma yaptığı öğrenildi. Başkan Ali Ay'ın konuşmasında, "Bugün iyi mücadele ettiniz. Pozisyon da yakaladınız. Atanın galip geleceği bir maçtı. Ben sizlere güveniyorum. Kalan 6 maçı da kazanacağınıza inanıyorum. Moralinizi bozmayın. Bu zor durumun üstesinden hep birlikte geleceksiniz. Böyle oynadığınız sürece bu takım ligde kalacak." ifadelerini kullandığı belirtildi. Teknik direktör Mesut Bakkal ve Yeşil Beyazlı futbolcuların da Ali Ay'a kendilerine güvendiği için teşekkür ettikleri ve takımı ligde tutmak için tüm çabalarını sahaya yansıtacaklarına dair söz verdikleri kaydedildi.

PRİME RAĞMEN

Bursasporlu futbolculara Trabzonspor maçı öncesi Ankaragücü maçı beraberliğinden doğan primlerinin ödendiği bildirildi. Başkan Ali Ay'ın kulübe 1,5 milyon TL gönderdiği, oyuncuların hesaplarına hak ettikleri tutarların yatırıldığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.