Hava Durumu

60 yaşında fedakar öğrenci

Bursa’da fakir öğrenciler için kolları sıvayan kadınlar, öğrencilerin daha iyi eğitim görmeleri için börek açtı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2013 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2013 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
60 yaşında fedakar öğrenci

Sağlığından fedakarlık ederek öğrencisi olduğu Yunuseli Kanalıcı Kur'an Kursu'nun kermesinde börek açan 60 yaşındaki Balkız Tekin, öğretmenlerinden takdir topladı.
Merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Kanalıcı Kur'an Kursu örnek bir kermes düzenledi. Fakir öğrenciler için börek açan kadınların görev aldığı kermese vatandaşlar ilgi gösterdi. Açtıkları börekleri sac üzerinde pişiren kadınların azmi takdir toplarken, kazanda kaynayan mantılardan yemek isteyen vatandaşlar sıraya girdi. Kermesin 4 gün boyunca açık olacağını söyleyen ve bütün vatandaşları kermese davet eden kurs öğretmeni Fatma ekim, fakir öğrenciler için kermes düzenlediklerini, toplanan paraların öğrencilerin eğitiminde kullanılacağını belirtti. Ekim, Bursalıları Şehreküstü’ndeki kermese davet etti.
Kanalıcı Kur'an Kursu’nun 2 yıllık öğrencisi 60 yaşındaki Balkız Tekin, hasta olmasına rağmen oklavayla börek açtı. Hayır için kendi sağlığından fedakarlık yapan Tekin, “Kur'an kursunda öğrenim gören ve ihtiyacı olan öğrencilerin eğitimi için hamur açıp börek yapıyorum. Bizler buraya hayır için geldik” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.