Hava Durumu

66 yaşındaki kadından akla zarar oyun!

İstanbul Şişli'de bir noterde yaşanan kavga sonrası 66 yaşındaki kadının çevirdiği oyun akıllara durgunluk verdi. İşlem yaptırmak için gittiği noter katibinin polis eşi tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayette bulunan yaşlı kadının iftirasını güvenlik kameraları bozdu.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2019 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2019 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
66 yaşındaki kadından akla zarar oyun!

Başlatılan soruşturmada Fatma Çamur isimli kadının oğlu, kızı ve kızının nikahsız eşiyle birlikte polise, notere ve katibe saldırdığı anlar güvenli kameralarınca kayıt edildi. Oğlu gözaltına alınıp nikahsız damadı aranan Fatma Çamur ise ayağını alçıya sarıp savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

KANUNSUZ İŞLEME MÜDAHALE EDİNCE KAVGA BAŞLADI

Şişli'de bulunan Beyoğlu 42'inci Noter'deki olay 2 Ocak günü yaşandı. 66 yaşındaki Fatma Çamur, oğlu, kızı, kızının nikahsız eşiyle birlikte işlem yaptırmak üzere notere gitti. Noter katibi Semra Ergün, Fatma Çamur'un işlemini yaparken, oğlu yönlendirme yaptı. Semra Ergün bunun yasal olmadığını belirterek, müdahale edilmemesini istedi. Bunun üzerine tartışma başladı. Tartışma arbedeye dönüştü. Arbede sırasında noterde bulunanlar durumu sakinleştirmek istedi. Yakınlarıyla birlikte dışarıya çıkan Fatma Çamur'un oğlu Güven Çamur, geri dönerek notere kafa attı. Daha sonra da küfürler savurarak olay yerinden ayrıldı.

EŞİNİ ARAYIP YARDIM İSTEDİ

Yaşanan olay üzerinde noter katibi Semra Ergün, polis memuru olan eşi Avni Ergün'ü arayıp durumu anlattı. Olaydan kısa süre önce, yeni satın aldığı motosiklet için notere giden ve evrakları bıraktıktan sonra dışarıda eşini bekleyen polis memuru Avni Ergün, karısının durumu bildirmesi üzerine koşarak noterin bulunduğu binaya girdi. Bu sırada küfürler savuran Güven Çamur'la karşılaşan polis memuru Avni Ergün, "Kime küfür ediyorsun" deyince arbede yaşandı. Arbede sırasında, Güven Çamur'la kavga eden polis memuruna, Güven Çamur'un annesi Fatma Çamur ve yakınları da saldırdı. Fatma Çamur'un önce yerden aldığı bir sopayla ardından da yine eline geçirdiği bir çek pasla polis memuru Avni Ergün'ün kafasına vurduğu kavgada Ergün'ün serçe parmağı kırıldı.

ANA OĞUL POLİS MEMURUNA SALDIRDILAR

Olay sonrası başlatılan soruşturmada incelemeye alınan güvenlik kamerası görüntülerinde, 66 yaşındaki Çamur'un sopayla polisin başına vurduğu ve bir süre sonra oğlu Güven'in de dışarıdan aldığı metal çöp kutusunu polis Ergün'ün üzerine fırlatmaya çalıştığı görülürken, yine görüntülerde, arbede sırasında Avni Ergün'ün ittiği kadının düştüğü de görülüyor. Düşüp ayağa kalkan Fatma Çamur'un noter katibi Semra Ergün'ün üzerine yürüyerek vurmaya çalıştığı anların da kameralara yansıdığı olayda iki kadının kavgasını çevredekiler ayırıyor.

NİKÂHSIZ DAMAT BIÇAKLA BASKIN YAPTI

Kavga sonrası olay yerinden yakınlarıyla birlikte yürüyerek ayrılan Fatma Çamur'un kızı Sevda Çamur ile 5 yıldır nikâhsız yaşadığı belirlenen Orhan Kabakçı'nın olaydan sonra tekrar döndüğü notere iki elinde bıçakla girip çalışanları tehdit ettiği ve noter kâtibinin üzerine yürüdüğü anlar da kameralara yansıdı.

AYAĞINI ALÇIYA ALIP SAVCIYA GİTTİ

Olayın arından başlatılan soruşturmada yakalanıp gözaltına alınan ve daha önceden yaralama, yağma ve uyuşturucu kullanmak suçlarından kaydı bulunan Güven Çamur, adli kontrolle serbest kalırken, oğlu serbest kalan 66 yaşındaki Fatma Çamur ise ayağındaki alçıyla savcılığa giderek şikâyetçi oldu. Avni Ergün'ün ayağını kırdığını iddia eden Çamur'un, daha önce çalıştığı hastaneye giderek ayağını alçıya aldırdığı polis tarafından tespit edilirken, 2 elinde 2 bıçakla noteri basan nikâhsız damadı Orhan Kabakçı ise aranıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.