Hava Durumu

7 yaşındaki çocuk kazayla abisini öldürdü

AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde babalarının tabancasıyla hırsız polis oyunu oynayan iki kardeşten 11 yaşındaki ağabey, hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
7 yaşındaki çocuk kazayla abisini öldürdü

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Yıldıztepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, oto galerisi sahibi Aydın S. Galatasaray Sivasspor maçını dışarıda arkadaşlarıyla izleyeceğini, oğullarını da götüreceğini söyledi. Dışarı çıkmak için hazırlık yapan Aydın S., oğulları 11 yaşındaki F.S ile 7 yaşındaki M.S'ye anahtarını verdiği 09 R 0279 plakalı özel otomobilinde beklemelerini istedi.

Otomobile binen iki kardeş, karıştıkdıkları torpido gözünde babalarının ruhsatsız olduğu ileri sürülen tabancayı buldu ve hırsız polis oynamaya karar verdi. M.S. polis, ağabeyi F.S. de hırsız oldu. Oyuna başlayan hırsız rolündeki F.S. kaçmaya başladı. M.S’nin o sırada kaçan ağabeyine doğrulduğu tabanca patladı. Kurşunun sırtına isabet ettiği F.S. yere yıkıldı. Silah sesini duyarak dışarı fırlayan baba Aydın S. oğlunu sırtından tek kurşunla vurulmuş halde yerde yatarken buldu.

Nazilli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülen F.S’nin sırtından giren kurşunun kalbine saplantığı ve durumunun ağır olduğu belirlendi. Aydın’a sevkedilmek istenen F.S. hayatını kaybetti.

Olay yeri ekipleri tabanca ve bir boş mermi kovanına el koydu. Savcı tarafından olay yerinde bilgisine başvurulan M.S. daha sonra ailesinin yanında gözetim altına alındı. Ruhsatsız tabanca bulunduran baba Aydın S. hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.