Hava Durumu

78 kurşunun 8'i Talihsiz gence isabet etti

Sefaköy'de şehir eşkiyaları çatıştı, halı sahadan dönen 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz kurşunların hedefi oldu. Sıkılan 78 kurşunun 8'inin talihsiz gence isabet ettiği belirlendi. Çatışmanın çıktığı sokakta, evler, işyerleri, araçlar delik deşik.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
78 kurşunun 8'i Talihsiz gence isabet etti

Küçükçekmece İnönü Mahallesi Alageyik Caddesi ve çevre sokaklarda dün gece saat 23.00 sıralarında iki grup arasında uzun namlulu silahların da kullanıldığı çatışma çıktı. Halı saha maçından dönen 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz çatışmanın arasında kaldı ve hayatını kaybetti.

78 KURŞUN SIKTILAR
Hayatını kaybeden Emircan Açıkgöz'ün bir yakını, "Halı saha maçından sonra çiğ köfte yemeye gidiyormuş. Arada kalıyor. 78 tane kurşun sıkılmış. Dünya savaşı mı bu? Suçu yokken arada ölüyor. Kim verecek bunun hesabını? Söylenecek bir söz yok. Başkasının çocuğu ölmesin. 8 tane kurşunla ölüyor"diye konuştu.

Çatışma esnasında birçok araç, ev ve iş yeri zarar gördü. Şüphelilerden biri olay yerinde aracını bırakarak uzaklaşırken diğer bir şüpheli ise kullandığı tabancayı yere atıp hızla uzaklaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.