Hava Durumu

8 milyonluk villasını gardıroba çevirdi

Sahne ve konserden kazandığı paraları gayrimenkule yatıran ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, 8 milyon lira değerindeki dört katlı diğer villasını gardıroba çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
8 milyonluk villasını gardıroba çevirdi

47 yaşındaki şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin Beykoz Acarkent'te 3, Ömerli'de 1 villası, Arnavutköy'de 2 yalı dairesi, Londra'da 3, Miami'de 1 evi var. Aşkın Nur, Acarkent'teki 8 milyon liralık 4 katlı bir villasını kıyafet ve aksesuarlarını koymak için gardırop gibi kullanmaya başladı.Aşkın Nur Yengi müzik kariyerine 1981'de Sezen Aksu'nun vokalisti olarak başlamıştı. İlk albümünü de 1989'da çıkarmıştı. Sahne ve konserden kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Aşkın Nur Yengi'nin tam bir emlak zengini olduğu ortaya çıktı. 47 yaşındaki şarkıcının Beykoz Acarkent'te üç villası, Arnavutköy'de iki yalı dairesi, Ömerli'de bir villası, Londra'da üç, Miami'de ise bir evi var. Bazıları kirada.

4 KATLI VİLLAYI GARDIROBA ÇEVİRDİ

2012'de boşandığı Haluk Bilginer'den olan kızı Nazlı ile Beykoz Acarkent'te oturan Aşkın Nur Yengi'nin kıyafetleri, 600 metrekarelik evine dar geldi. Ve aynı sitede bulunan 8 milyon lira değerindeki, dört katlı diğer villasını gardıroba çevirdi.

BÜTÜN KIYAFETLERİNİ VİLLAYA TAŞIDI

Atmaya kıyamadığı tüm marka kıyafetlerini, lüks çantalarını ve servet değerindeki ayakkabılarını giyim odası gibi kullanma kararı aldığı villasına taşıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.