Hava Durumu

80'li ve 90'lı yılların ünlü şarkıcısı ölü bulundu!

Ünlü şarkıcısı Devran Çağlar, İstanbul Maltepe'de bir rezidansta ölü bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2019 21:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2019 21:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
80'li ve 90'lı yılların ünlü şarkıcısı ölü bulundu!

Arabesk şarkıcısı Devran Çağlar (56), Maltepe'de yaşadığı rezidansta ölü bulundu. Çağlar'dan bir süredir haber alamayan yakınları, Çağlar'ın çalıştığı iş yeri sahibine ulaştı. Ünlü şarkıcının yaşadığı Maltepe'deki rezidansa gelen yakınları, çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Yapılan incelemede Çağlar'ın hayatını kaybettiği belirtildi.

Olay yerine gelen savcının incelemeleri sürüyor.

Ünlü sanatçıyla ilgili acı haberi sahne alacağı mekan da sosyal medya hesabından duyurdu. Mesajda, "Değerli sanatçımız, canımız DEVRAN ÇAĞLAR hakkın rahmetine kavuşmuştur. Dualarımız bir olsun, dileğimiz tek olsun, mekanın cennet olsun. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

Devran Çağlar kimdir?

80'li ve 90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar'ın ölüm haberi magazin basınına bomba gibi düştü. Seslendirdiği şarkılarla adından bir dönem oldukça söz ettiren Devran Çağlar, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat sürüyordu. İşte, Devran Çağlar'ın hakkında merak edilenler...

1 Ocak 1963 yılında Adana'da dünyaya geldi. 90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı. Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy'un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti.

Arabesk ve fantezi türde seslendirdiği şarkılarla tanınan Devran Çağlar 2000'li yılların başında cinsiyet değiştirme ameliyatı da olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.