Hava Durumu

80 yaşında bıçak altına yatmadan fıtıktan kurtuldu

Bel ve boyun fıtığı dolayısıyla sadece 10 metre kendi başına yürüyebilen 80 yaşındaki Bekir Sıtkı Beyazıt, manipülasyon (elle tedavi) sayesinde sağlığına kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2013 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2013 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
80 yaşında bıçak altına yatmadan fıtıktan kurtuldu

Dünyada hızla yayılan maniplasyon tedavisi, 3 insandan birinde görülen fıtık rahatsızlığını ağrısız iyi ediyor. Bursa'da bir süre önce bel ve boyun ağrılarından dolayı hayatı zindana dönen Bekir Sıtkı Beyazıt, fıtık yüzünden iki büklüm yürüyordu. Kızı Nermin Beyazıt ile özel hastanelere giderek tedavi olmaya çalışan hasta, doktorların 'ameliyat şart' demesi üzerine bıçak altına yatmaya hazırlandı. Ardından komşusunun tavsiyesi uğruna fizik tedavi ve manipülasyon uzmanı Ali Şahabettinoğlu'a gelen 80 yaşındaki Beyazıt, burada 1 aylık tedavinin ardından eski sağlığına kavuştu. Rahatsızlığı olduğu dönemde iki büklüm yürümek zorunda kalan, yemek yiyemeyen ve yürüyemeyen Beyazıt, başarılı seansların ardından artık yürüyebildiğini söyledi. Beyazıt, "Yürüyemiyordum. Yemek yiyemiyordum. Boynum ağrıyordu. Başımı taşıyamaz hale geldim. Ellerimi kaldıramıyordum. Bayağı sıkıntılıydım. Yatarken bile sızım vardı. Çok şükür sıkıntılarımın hepsini atlattım. Apartman dairesinde oturuyorum. Eve çıkarken zorlanıyordum. Ama şimdi öyle değil. Artık 5. kata bile çıkabiliyorum. Yaşım 80. Gayet iyiyim" dedi.

"10 METRE YÜRÜYEMİYORDU"
Hastaya bazı doktorların ameliyat olması gerektiğini söylediğini hatırlatan Uzman Dr. Şahabettinoğlu, "Biz ameliyatsız bu tedavin yapıldığını söyledik. Kendisine 10 seans uyguladık. Şu anda belinde ve boynunda ağrısı yok. Rahatlıkla yürüyebiliyor. Eskiden 10 metreden fazla yürüyemiyordu. Ağrısı oldukça şiddetliydi. Buraya kızının yardımıyla gelebilmişti. Çenesine kadar vuran ağrılar vardı. Bütün ağrılardan kurtuldu" diye konuştu.

"İKİ BÜKLÜMDÜ"
Bekir Sıtkı Beyazıt'ın kızı Nermin Beyazıt, "Yürürken kalçaları ağrıyordu. 'Boynumu tutamıyorum' deyip iki büklüm oluyordu. Yemek yerken çene kemiği ağrıyordu. Lokmalarını çiğneyemiyordu. Biz de uzmanlara başvurduk. Doktorlar boyun fıtığı ameliyatı olmasını istediler. Hatta otomobile bindiğinde ani fren yapılmaması gerektiğini söylediler. Artık kendini daha iyi hissediyor" şeklinde konuştu.

 

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.