Hava Durumu

81 yaşındaki iş adamı şokta! Baba oluyorsun

2 evliliğe rağmen 40 yıldır çocuk sahibi olamayan işadamı İbrahim G., çalışanı Asuman C.’yle ilişki yaşadı. Hamile kalan genç kadın, “Çocuğum olmuyor” diyen patronuna babalık davası açtı

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
81 yaşındaki iş adamı şokta! Baba oluyorsun
İstanbul Aile Mahkemesi’nde açılan dava dosyasındaki iddialara göre, 65 yaşındaki işadamı İbrahim G. 8 yıl evli kaldığı ilk eşinden çocuk sahibi olamayınca boşandı. İkinci evliliğini yapan işadamı, 32 yıllık bu birlikteliğinde de baba olamadı. 40 yıldır çocuk özlemi çeken İbrahim G., 2008’de şirketinin satış departmanında çalışan eczacı Asuman C. ile yasak aşk yaşamaya başladı.

Habertürk'ün haberine göre Bebek’te ev tuttuğu Asuman C. ile gizli gizli 1 yıl boyunca görüştü. Hamile olduğunu öğrenen Asuman C. bu haberi sevgilisiyle paylaştı. Ancak İbrahim G. “Benim çocuğum olmuyor” diyerek doğacak bebeği reddetti.

KABUL ETMEDİ, TERK ETTİ

Dilekçesinde evlenme vaadiyle kandırıldığını iddia eden Asuman C., İbrahim G.’nin ilk başta bebeği kabul ettiğini, daha sonra ise aldırması için baskı yaptığını savundu. Genç kadın, İbrahim G.’nin çocuğu nüfusuna alacağı konusunda verdiği sözü tutmadığını, doğumdan sonra ev kirasını bile ödemediği için baba evine dönmek zorunda kaldığını anlattı ve 5 bin TL nafaka istedi

‘TIBBEN MÜMKÜN DEĞİL’

İbrahim G. ise cevap dilekçesinde, 40 yıldır çocuk sahibi olamadığını belirtti. Asuman C. ile cinsel birliktelik yaşamadığını savunan işadamı, Asuman C.’yi hamile bırakmasının tıbben de mümkün olmadığını söyledi. İbrahim G., adli tıp incelemesi sonucunda çocuğun babası olmadığını kanıtlayacağını belirterek nafaka talebinin reddini istedi.

DNA ‘BABASI’ DEDİ

Adli Tıp Biyoloji Birimi’nin yaptığı DNA testi sonucu hazırlanan raporda, İbrahim G.’nin % 99.9 ihtimalle çocuğun babası olduğu belirtildi. Raporun ardından davayı karara bağlayan mahkeme, İbrahim G.’nin çocuğun babası olduğunun tespiti sonucu aralarında soy bağı kurulmasına ve bin TL’lik iştirak nafakası ödemesine karar verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.