Hava Durumu

84 yaşındaki kadını öldürüp polise ihbarda bulundu

Eskişehir'de evinde başına tuğla ile vurulup göğsünden bıçaklanarak öldürülen 84 yaşındaki Meliha Yiğitoğlu'nun katil zanlısı, eski kiracısının oğlu 22 yaşındaki B.C.İ. olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2014 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2014 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
84 yaşındaki kadını öldürüp polise ihbarda bulundu

Yakalanan B.C.İ.'nin olaydan sonra polisi ankesörlü telefonda arayarak "Yalnız yaşayan yaşlı kadın evinde hareketsiz yatıyor. Başından da kan geliyor" diye ihbarda bulunduğu belirtildi.

Olay, 30 Mayıs 2014 tarihinde Kırmızıtoprak Mahallesi Arslan Sokak'taki 5 katlı apartmanın ikinci katında meydana geldi. 155 polis imdat hattını aynı sokaktaki telefon kulübesinden arayan bir kişi "Yalnız yaşayan yaşlı kadın evinde hareketsiz yatıyor. Başından da kan geliyor" ihbarında bulundu. Polisler yakınlarına açtırdıkları evin oturma odasında Meliha Yiğitoğlu'nun kafasına tuğla ile vurulmuş, sol göğsünden bıçaklanmış ve bağırmaması için de ağzına bez konulmuş haldeki cesediyle karşılaştı.

SES KAYDI ELE VERDİ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler evde ve ihbarda bulunulan telefon kulübesinde parmak izi araştırması yaptı, 155 Polis imdat hattına yapılan ihbarın ses kaydını incelemeye aldı. Ses kaydı aynı semtte oturan çok sayıda kişiye dinlettirildi. Sesin öldürülen Meliha Yiğitoğlu'nun 2004-1012 yılları arasında apartmanında kiracı olarak kalanların 22 yaşındaki oğulları B.C.İ.'ye ait olduğu belirlendi. B.C.İ.'nin ailesi polislere oğullarının 28 Mayıs 2014 tarihinden beri kayıp olduğunu bu konuda polis merkezine kayıp müracaatında bulunduklarını belirtti. Aile işsiz oğullarının çevresine 20-30 bin lira kadar borçlandığını, bu yüzden evlerine haciz gediğini, arabalarını satarak borçlarını kapatmaya çalıştıklarını; ancak borcun bitmediğini, psikolojisi bozuk olan oğulları B.C.İ.'nin eve gelmediğini söyledi.

Katil zanlısı B.C.İ. polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan B.C.İ.'nin suçunu itiraf ettiği, sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.