Hava Durumu

85 yaşında, motosikletle bitki satarak ailesini geçindiriyor

Mardin'in Derik ilçesinde yaşayan memur emeklisi 85 yaşındaki Ömer Erat, 25 yıldan bu yana motosikleti ile köy ve mezralarda şifalı bitkiler satarak ailesini geçindiriyor. Motosiklete tutkunluğu görenleri şaşırtan Erat, "Bundan başka bir vasıtaya binemiyorum

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2017 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2017 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
85 yaşında, motosikletle bitki satarak ailesini geçindiriyor

Derik ilçesi Zeytinpınar Mahallesi'nde oturan ve infaz koruma memurluğundan 25 yıl önce emekliye ayrılan 9 çocuk babası, 85 yaşındaki Ömer Erat'ın motosiklet merakı görenleri şaşırtıyor.

Emekli maaşının yetmemesi üzerine 25 yıldan bu yana motosikleti ile köy ve mezralara giderek şifalı bitkiler satan Erat, yaptığı işi çok sevdiğini söyledi. Memurluk yaptığı dönemde bile işe motosiklet ile gidip- geldiğini anlatan Ömer Erat, "Emekli maaşı ile 9 çocuğuma bakamayacağımı anlayınca çok sevdiğim motosiklet ile iş yapmaya karar verdim ve şifalı bitkileri köylere götürüp satıyorum" dedi.

Motosiklere alıştığı için başka motorlu araca binmedeğini anlatan Erat, şöyle konuştu: "Ben motosiklete alışmışım. Bundan başka bir vasıtaya binemiyorum. Çocukluğumdan beri kullanıyorum. Hayatta olduğum sürece bu motosikleti kullanmaya devam edeceğim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.