Hava Durumu

'86 puanla şampiyonuz'

Rakipleri Beşiktaş’ın ligde mutlaka puan kaybedeceği iddiasında bulunan Vitor Pereira, “Hedefe ulaşmak için maç maç düşüneceğiz. Her mücadeleye yüksek konsantrasyon ile hazırlanacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 07:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 07:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'86 puanla şampiyonuz'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira takımına izin verdiği 3 günü Samandıra’da geçirirken şampiyonluk için planlarını da belirledi. “Biz kalan 9 maçımızı da kazanacağız ve Beşiktaş mutlaka puan kaybedecek” diyen Pereira, 86 puana ulaşarak şampiyon olacaklarını iddia etti. Sarı lacivertlilerin teknik patronu, Süper Lig’deGalatasaray ile oynanacak erteleme mücadelesi dahil, 9 maça çıkacaklarını ve bu karşılaşmaların tamamını kazanacaklarını yardımcılarına belirtti. Pereira, ligde en küçük bir puan kaybına tahammüllerinin olmadığının da altını çizdi.

‘RAKİBİMİZ BEŞİKTAŞ TAKILACAK’

Fenerbahçe Teknik Direktörü, şampiyonluk yolundaki rakipleri Beşiktaş’ın mutlaka kaybedeceğini savunarak, “Önemli olan bizim her maçı kazanmamız. Rakibimizin puan kaybedeceğinden eminim. Eğer biz her maça aynı konsantrasyon ile hazırlanırsak şampiyon oluruz” ifadesini kullandı.

Süper Lig’de sezon sonu 86 puan hedefine ulaşmak için maç maç düşünmeleri gerektiğini söyleyen Vitor Pereira, “Biz her maça aynı yüksek konsantrasyon ile hazırlanıp şampiyonluğu kazanacağız” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.