Hava Durumu

9 maçta minimum 15 puan

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ilkyarının bitimine 9 hafta kalan futbolcula- rından en az 15 puan toplamalarını istedi. Oyuncularından kalan 9 maçı da kazanma- larını isteyen deneyimli çalıştırıcı ikinci yarıya en az 23 puanla başlamayı hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
9 maçta minimum 15 puan

ALT SINIR 5 GALİBİYET

Süper Lig'de geride kalan 8 haftada 5 beraberlik ve 1 de galibiyet elde eden Bursaspor'da ilk yarı için hedef belirlendi. Teknik direktör Samet Aybaba oyuncularına kalan 9 maçın her birinden 3'er puan istediğini söyledi. Deneyimli teknik adamın alt sırını ise 5 maçta tuttuğu bildirildi. Halen 8 puana sahip Yeşil Beyazlılar korkulu rüya görmemek için ligin ikinci yarısına en az 23 puanla girmeyi amaçlıyor. Samet Aybaba bu konuda oyuncularına kesinlikle taviz verilmeyeceğinin de altını çiziyor.

BU İKİ HAFTAYA DİKKAT

Bursaspor ligin ilk yarısının bitimine kadar çıkacağı 9 maçın 5'ini evinde 4'ünü ise deplasmanda oynayacak. Yeşil Beyazlılar bu dönemde Galatasaray, Trabzonspor, Akhisarspor ve Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Samet Aybaba'nın öğrencileri Bursa'da Alanyaspor, Kasımpaşa, Erzurumspor, Antalyaspor ve Malatyaspor'u konuk edecek. Süper Lig'in 14 ve 15'inci haftalarında Bursa'da oynanacak Erzurum ve Antalyaspor müsabakaları kritik eşik olarak görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.