Hava Durumu

A Milli Takım'a Bursaspor ruhu geldi

Mutluyuz, sevinçliyiz, gururluyuz… A Milli Takım’ın Hollanda’yla 1-1 berabere kaldığı maçta Ay Yıldızlı takımın gösterdiği performansa Yeşil Beyazlı futbolcular damgasını vurdu. Cumartesi gecesi, önce Bursa’da hayat durdu, sonra herkes Bursasporlu olmaktan onur duydu.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 07:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 07:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
A Milli Takım'a Bursaspor ruhu geldi
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda geçtiğimiz gece Hollanda’yla karşılaşan A Milli Takım son dakikada yediği golle sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılmıştı. Ancak gösterilen performans ve onurlu mücadele tüm Türkiye’nin takdirini topladı. Bursa ise ayrı bir gurur gecesi yaşadı. Bursaspor’dan Hollanda maçı kadrosuna dahil edilen 5 Yeşil Beyazlı futbolcunun 3’ü ilk 11’de mücadele etti.

BURSA’DA  HAYAT DURDU
                        
Volkan Şen, Serdar Aziz ve Ozan Tufan, Hollanda karşısında, Bursa’da da taraftarlar televizyon karşısında ter döktü. Maç sonunda ise Volkan Şen’in bir asist yaptığı mücadelede takımın en iyilerinden biri olarak Ozan Tufan gösterildi. Serdar Aziz içinde, ‘A Milli Takım’da en az 10 yıl oynar’ yorumları yapıldı. Bursasporlu futbolcular milli gecede Bursa’nın onuru ve gururu oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.