Hava Durumu

A Millilerden golsüz prova

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Rize'de konuk ettiği Bosna Hersek ile 0-0 berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2018 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2018 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
A Millilerden golsüz prova

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Rize'de konuk ettiği Bosna Hersek ile 0-0 berabere kaldı.

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Bosna Hersek ile karşı karşıya geldi. Rize'de oynanan karşılaşmada A Milli Takımımız ile Bosna Hersek sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Ay-Yıldızlılarımız, 14 Ekim'de Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup 3. maçında deplasmanda Rusya ile karşı karşıya gelecek.

İLK YARIDA FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Rize'de oynanan karşılaşmaya milli takımımız daha iyi başlayan taraf oldu. İlk yarıda daha fazla topla oynayan millilerimiz, Cengiz Ünder ve Oğuzhan Özyakup ile yakaladığımız gol pozisyonlarında sonuca gidemedi. İlk yarı boyunca kalemizde önemli bir gol tehlikesi de yaşamadık. İlk 45 dakika sonunda her iki ekip de skor üretemedi ve milli takımımız ile Bosna Hersek arasındaki maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

CENK TOSUN NET POZİSYONDAN YARARLANAMADI

İkinci yarıda da daha çok oyunu kontrol eden taraf A Milli Takımımız oldu. Mücadelenin 69. dakikasında önemli bir gol fırsatı da yakaladık. Oyuna ikinci yarıda giren Cenk Tosun kaleci ile karşı karşıya vuruşunu yaptı ancak top auta gitti. Mücadelenin kalan süresinde iki ekip de skoru değiştirecek golü bulamadı. Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki mücadelenin 90 dakikası 0-0 sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.