Hava Durumu

ABD'yi kana bulayan katilin eski karısı konuştu

Orlando'da bir gece kulübünde ateş açarak 50 kişiyi öldüren Omar Mateen'in eski eşi konuştu. Mateen'in kendisini dövdüğünü anlatan Yusufiy, Mateen'le evli olduğu sırada onun aslında polis olmak istediğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ABD'yi kana bulayan katilin eski karısı konuştu
ABD'nin Orlando şehrinde bir eşcinsel kulübü basarak silahla rastgele ateş açan ve ABD tarihinin en büyük silahlı saldırısını gerçekleştiren Omar Mateen'le ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

29 yaşında Afgan olduğu ortaya çıkan Mateen'in babasının geçtiğimiz yıl Afganistan'da Cumhurbaşkanı adayı olduğu açıklanmıştı.

50 kişinin öldüğü 53 kişinin ise yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren Mateen 2009 yılında Sitora Yusufiy ile evli olduğu ortaya çıktı. Onunla tanıştığında dindar bir insan olmadığını söyleyen Yusufiy tanıştığı yıl Mateen ile evlenmiş.

Ancak evlendikten bir kaç hafta sonra ev işlerini yapmadığı için onu dövmeye başladığını söyleyen Yusufiy durumu ailesine anlatmış. Ailesinin kendisini kurtardığını söyleyen kadın "Ben kesinlikle şanslıyım" dedi.

Mateen'in bipolar bozukluğu olduğunu anlatan Yusufiy, "Polis memuru olmak istiyordu ve polis akademisine başvurmuştu" dedi. Yusufiy, eski eşinin homofobik olduğunu fark etmediğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.