Hava Durumu

Abdullah Gül kız istemek için Bursa'ya geldi

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlu Ahmet Münir Gül, Bursa’da işadamı Abdullah Karadere’nin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi olan kızı Zehra Ayşe Karadere ile sözlendi. Eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte geçen cumartesi günü Bursa’ya gelen Abdullah Gül, Zehra Ayşe Karadere’yi ailesinden istedikten sonra söz yüzüğü taktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2015 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2015 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Abdullah Gül kız istemek için Bursa'ya geldi
Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Cumartesi günü sessiz sedasız Bursa’ya geldi. Gül, aslen Kayserili olan ve Bursa’da tekstil işleri yapan Abdullah Karadere’nin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıfında okuyan kızı Zehra Ayşe Karadere’yi oğlu Ahmet Münir Gül’e istedi.

Karadere ailesinin merkez Nilüfer İlçesi Çamlıca Mahallesi Gümüşkent Sitesi’ndeki evlerinde gerçekleşen törende, söz yüzüklerini de Abdullah Gül taktı. Abdullah Gül, aile arası törenden sonra Sheraton Otel’e geçti ve burada işadamı Faik Çelik ile görüştü.

\"\"

ANKARA’DA ÖĞRENCİYKEN TANIŞMIŞLAR

Aile yakınları, törenin aile arasında gerçekleştiğini ve Gül’ün gelişinden Bursa’daki yetkililerin bile haberinin olmadığını belirtti. Abdullah Gül, eşi Hayrinnisa Gül ile birlikte söz merasiminin ardından Bursa'dan ayrılırken Ahmet Münir Gül ise haftasonunu Bursa'da geçirdi.

\"\"

Kaldığı otelden çıkıp kalabalık bir konvoy eşliğinde kız istemeye giden Abdullah Gül'ü takip eden koruma araçlarının çokluğu dikkat çekti.


İŞTE GÜL AİLESİNİN GELİNİ...

\"\"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.