Hava Durumu

Abdullahi Shehu'dan Bursaspor taraftarına mesaj

Ümraniyespor karşısında elde ettikleri galibiyetin önemine dikkat çeken Abdullahi Shehu, taraftardan destek istedi. Shehu, "Bizle birlikte siz de asla pas etmeyin. Beraber savaşalım ve koyduğumuz hedefe birlikte ilerleyelim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2019 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2019 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Abdullahi Shehu'dan Bursaspor taraftarına mesaj

Bursasporlu Abdullahi Shehu teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın vazgeçemediği isimlerden. Ligdeki 8 maçın 7'sine ilk 11'de başlayan ve 585 dakika sahada kalan Nijeryalı krampon Osmanlıspor ile oynanılan ve 3-1 kazanı-lan maçta da gol atmıştı. Ümraniyespor ile oynanılan son maçta elde edilen galibiyetin önemine değinen Shehu sosyal medya hesabından bu konuya dair önemli bir açıklama yaptı.

Abdullahi Shehu yaptığı açıklamada, "Sahamızda Ümraniyespor'a karşı zorlu bir maç oynadık. Maçın son 10 dakikası muhteşemdi. Arkadaşlarımla birlikte takım ruhunu asla bırakmadık.

Taraftarlarımıza sesleniyorum; Bu nokta çok önemli. Bizle birlikte siz de asla pes etmeyin. Beraber savaşalım ve koyduğumuz hedefe birlikte ilerleyelim. Yönetimin sizlerin vereceği desteğe ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.