Hava Durumu

Abileri Emre Mor'u alkışlarla karşıladı

Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 15. Avrupa Futbol ampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek A Milli Takım, hazırlıklarını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Abileri Emre Mor'u alkışlarla karşıladı
Marsilya kentine bağlı Saint Cyr Sur Mer bölgesindeki bir otelde kamp yapan ay-yıldızlı ekip, Saulnier Stadı'nda antrenmana çıktı.Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde basına açık gerçekleştirilen antrenman, ABD'li atletik performans antrenörü Scott Piri'nin yaptırdığı fiziksel çalışmalarla başladı.

Pas çalışmasıyla devam eden idman, geniş alanda yapılan 3 kaleli taktik maçla tamamlandı.Terim, maç sırasında çalışmayı sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu. Futbolcular, antrenmanın ardından bir süre daha sahada kalarak orta ve gol çalışması yaptı.A Milli Takım, bugün aynı yerde basına kapalı antrenman yapacak.

EMRE MOR ALKIŞLARLA!

Bu arada, Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor, antrenmanda alkışlarla karşılandı.Borussia Dortmund'a imza atmak için gittiği Almanya'dan tekrar milli takım kampına dönen Emre, idmana yaklaşık 20 dakika gecikmeli katıldı.18 yaşındaki oyuncunun sahaya girdiğini gören diğer futbolcular, Alman ekiple 5 yıllık sözleşme imzalayan Emre'yi alkışladı.Takım arkadaşları daha sonra Emre'ye sarıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.