Hava Durumu

Ablası sokak ortasında öldürülen ünlü damat adayından ilk açıklama

Ablası sokak ortasında vurularak öldürülen damat adayı Birkan Key acı haberin ardından, "Bir kadın nasıl 6 el kurşunlanarak öldürülür bu nasıl bir cinayettir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2018 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2018 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ablası sokak ortasında öldürülen ünlü damat adayından ilk açıklama

Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Birkan Key'in ablası sokak ortasında 6 el kurşunlanarak öldürüldü. Ablasının ölüm haberinin ardından yaşadığı üzüntüyü dile getiren Birkan Key, "Bu nasıl bir cinayet ve ölümdür" dedi.

"ARTIK KADIN CİNAYETLERİ DURSUN"

Ablasını kaybeden Birkan Key, "Acımız büyük. Akşam saat 8-9 sıralarında olay gerçekleşiyor. Polisten aldığımız bilgiye göre, ablam sokak ortasında kurşunlanarak öldürülüyor. Bu olayın aydınlatılmasını istiyorum. Şu an konuşurken içim titriyor. Konuşamıyorum. Artık bu kadın cinayetlerine dur denilmesi gerekiyor. Yani bu ne demek? Bir kadının altı el kurşunlanarak öldürülmesi ne demek? Bu bir cahiliyet olamaz. Bu zalimlik, zulüm nedir yani?" dedi.

"BU NASIL BİR CİNAYET VE ÖLDÜRMEDİR"

Ablasının cinayete kurban gitmesine isyan eden Birkan Key, "Bu bir kadın. İki tane evladı var. Kızı 20 yaşında, oğlu 14-15 yaşında. Onları okutmakla ilgileniyordu. Kendisinin hiçbir konuyla ilgisi yok. Yani birini rahatsız etse bile, bir kadın birini rahatsız etse bile, 6 el kurşunlanarak öldürülür mü? Bu nasıl bir cinayettir? Bu nasıl bir öldürmedir? Var mı dünyada böyle bir şey? Bunun polisler tarafından aydınlatılmasını istiyorum. Bu bir kadın yani. Bu şekilde öldürülemez. 6 el sıkmak nedir yani? Cenaze Adli Tıp'ta. Annem perişan, ailem perişan, kardeşlerim perişan, babam perişan. Ben konuşacak halde değilim" diyerek, yaşadıkları üzüntüyü ifade etti.

"SOKAKTA GEZERKEN ANAMIZI BACIMIZI KATLEDİYORLAR"

Yetkililere de seslenen Birkan Key, "Artık bu kadın cinayetleri dursun, ne olursunuz dursun. Elinizi ayağınızı öpüyorum, dursun. Artık istemiyoruz. Ben ablamı kaybettim, başka kimse anasını bacısını kaybetmesin. Herkes anasına bacısına sahip çıksın arkadaşlar. Ha, biz sahip çıksak da görüyorsunuz, sokakta gezerken anamızı bacımızı katlediyorlar. Biz nasıl bir ülke olduk?" diye konuştu. Olayla ilgili açılan soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.