Hava Durumu

Acı haber Bursa'ya düşmüştü, baba ve 2 kızı toprağa verildi!

Eskişehir'de, otomobille tırın çarpışması sonucu hayatını kaybeden 3 kişinin acısı Bursa'ya düştü. Hayatını kaybeden Zekeriya Güler ve kızları Elif ile Enise'nin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildikten sonra toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2019 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2019 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acı haber Bursa'ya düşmüştü, baba ve 2 kızı toprağa verildi!

Eskişehir'de önündeki TIR'a çarpan otomobilde yaşamını yitiren Zekeriya Güler ve kızları Elif ile Enise'nin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Aile, baba ve kızlarının cenazesini, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'ndeki Hacılar Camisi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazına Güler ailesiyle birlikte yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Cenazeler, kılınan namazın ardından Arabayatağı Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

DÜĞÜNDEN DÖNÜYORLARDI

Bu arada Güler ailesinin Ankara'da bir yakınlarının düğüne katıldıkları, düğünün ardından Bursa'ya dönerken kaza geçirdiklerini belirlendi. Zekeriya Güler'in eşi Fatma Güler ile çiftin diğer kızları Cemre Güler ve akrabaları Hüseyin Güler'in hastanedeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

BABA VE 2 KIZI ÖLDÜ

Kaza, Sivrihisar-Eskişehir kara yolunun 38. kilometresinde meydana geldi. Zekeriya Güler idaresindeki 16 ZC 794 plakalı otomobil, İ.D'nin kullandığı 42 GN 986 plakalı tırla çarpıştı. Bursa'da ikamet ettikleri öğrenilen otomobil sürücüsü Zekeriya Güler (38) ile çocukları Elif (12) ve Enise Güler (9) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralan anne Fatma (38), kızı Cemre (4) ile yakınlarının oğlu Hamza Güler (18), olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırılmıştı.

Tedavi altına alınan 3 kişinin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri kazayla alakalı tahkikat başlatmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.