Hava Durumu

Acı son! Alevler içinde kalarak...

Samsun'da bir gözü görmeyen Sevim Semiz (80) ile ikisi de görme, işitme ve konuşma engelli olan kızları Emine Semiz (58) ve Havva Gülen (60), evde çıkan yangında yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2018 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2018 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acı son! Alevler içinde kalarak...

Terme İlçesi Özyurt Mahallesi Özyurt Sokakta Sevim Semiz ile kızı Emine Semiz'in birlikte yaşadığı evde, bugün saat 04.30 sıralarında yangın çıktı. Bu sırada eve gelen Sevim Semiz'in torunu Selim Yağcı, yükselen alevleri görüp, itfaiyeye haber verdi. Ardından alevlerin arasına dalan Yağcı, anneanesini dışarı çıkardı, ancak bu sırada içeride bulunan her ikisi de görme, işitme ve konuşma engelli olan teyzeleri Emine Semiz ile bir süre önce İstanbul'dan gelen Havva Gülen'e ulaşamadı. Dumandan etkilendiği belirlenen Sevim Semiz'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale edip, yangını söndürdü. Ekiplerin içeride yaptığı araştırmada, kızkardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Sevim Semiz ile kızlarının cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından TermeDevlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.