Hava Durumu

Açıkça ifade edildi "Birlikte yürümek istiyoruz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte yaptığı basın açıklamasında, "Ben bir kere daha huzurunuzda kendisine birlikte yol yürümek istediğimizi ifade ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Açıkça ifade edildi "Birlikte yürümek istiyoruz"

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ile beraberindeki partililer, Akşener'i makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından iki parti lideri kameraların karşısına çıktı.

İYİ Parti'yi kurma aşamasından itibaren hep Demokrat Parti ve Saadet Partisi ile birlikte yürümeyi hayal ettiğini dile getiren Akşener, "Biz yeni bir siyasi anlayışı Türkiye'ye getirmek zorundayız. O da açık ve şeffaf bir siyasi hayatı kurmaktır. Demokrat Parti ile ortak noktalarımız çok fazla. Ben bir kere daha huzurunuzda kendisine birlikte yol yürümek istediğimizi ifade ediyorum. İnşallah her şey umduğumuz gibi olacak ve Türkiye'nin nefes almasına, huzur bulmasına yol açacak bir bakış açısıyla bir yol açılacak" diye konuştu.

DP Genel Başkanı Uysal ise, Akşener ile gündemlerinde 24 Haziran seçimlerinin olduğunu belirterek, güncel siyasetin meselesi olan ittifaklar dahil olmak üzere cumhurbaşkanlığıyla ilgili düşüncelerini paylaşma fırsatı bulduklarını söyledi.
Uysal ile beraberindeki heyet, görüşmenin ardından İYİ Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.