Hava Durumu

'Acıklı hesap' mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, amblemi güneşten yola çıkarak, isim vermeden İYİ Parti'ye yüklendi. Bahçeli dün, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nca Ankara'da düzenlenen, 'Doğumunun 100. Yılında Başbuğ Alparslan Türkeş 3. Türk Gençlik Kurultayı'nda özetle şunları söyledi:

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2017 07:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2017 07:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Acıklı hesap' mesajı

DALINIZI KIRANIN AĞACINI SÖKÜN: "Merhum Türkeş Bey, hayatı boyunca kahramanca mücadele etmiş, korkakça bir hayatı reddetmiştir. Türk gençliğinin yapması gereken de budur. Korkaklık yılgınlık olabilir, ancak cesaret asla çılgınlık değildir. Yeri gelirse karıncayı dahi incitmeyecek yumuşak bir yüreğe, yeri gelirse de dünyaya meydan okuyacak iradeye sahip olmak lazımdır. Ülkücü Türk gençliğine diyorum ki; dalınızı kıranın ağacını sökünüz. Vatanınıza kem gözle bakanları silindir gibi eziniz. Bunları yaparken, hukuktan, meşru çizgiden asla ayrılmayınız. Türk gençliğini sokakta bulmadık, sokakta kaybetmeyeceğiz.

HESABIMIZ ACIKLI OLACAK: Güneşe bakmaya cesareti olmayan, ama güneş iddiasında bulunanlar, gölgede kalmaya, gölgeyi ışık sanmaya mahkûmdur. Ve bunlarla hesabımız acıklı olacaktır. Bir kişiden başlayarak, günden güne büyüyen bir davanın nasıl olabileceğini hepimize gösteren, büyük ve dengesiz adımlar yerine; ufak ve sabırlı adımlarla uzun yolları kat etmenin sırlarını öğreten Başbuğumuzun kutlu emaneti çiğnetilmeyecektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.