Hava Durumu

Acılı annenin feryadı! "Kızımın sonu Özgecan gibi olmasın"

ADANA’da okula gideceğini belirterek perşembe günü evden ayrılan 18 yaşındaki Melisa Şölen’den haber alınamıyor. Anne 54 yaşındaki Zehra Şölen, "Kızımın sonunun Özgecan gibi olmasından korkuyorum" diye gözyaşı döktü.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2015 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2015 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acılı annenin feryadı! "Kızımın sonu Özgecan gibi olmasın"
Merkez Seyhan İlçesi’nin Akkapı Mahallesi’nde oturan ve nişanlı olan Melisa Şölen, 12 Mart’ta saat 12.30’da eğitim gördüğü Fatih Ticaret Anadolu Meslek Lisesi’ne gitmek için evden ayrıldı. Akşam Şölen’i almaya giden nişanlısı ona ulaşamadı. Okula da gelmediğini öğrenen nişanlısı, durumu Şölen ailesine bildirdi.




Aile ve yakınlarının tüm aramalarına rağmen Melisa Şölen’in izine rastlanmadı. Baba 52 yaşındaki Sadık Şölen polise kızlarının bulunması için başvurdu. Kızının herhangi bir sorunu olmadığını belirten anne Zehra Şölen, kaçırılmış olabileceğini ve yaşamından endişe ettiklerini söyledi. Kızının nişanlısı ile de bir sorunu olmadığını belirten Şölen, "Kızımın kaçırıldığını düşünüyoruz. Söylemeye korkuyorum ama kızımın sonunun Özgecan Aslan gibi olmasından korkuyoruz" dedi. 

Polis, Melisa Şölen’in bulunması için çalışmasını sürdürürken, yakınları da sosyal paylaşım sitelerinden duyurular yaparak destek istedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.