Hava Durumu

Acıma Timsahım

Avrupa yolunda emin adımlarla ilerleyen Yeşil Beyazlılar, son haftaların formda ekibi Akhisar Belediyespor'u konuk ediyor. Taraftarına bir kez daha galibiyet sevinci yaşatmak isteyen Bursaspor'un önemli sınavı bu akşam saat 20.00'de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2013 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2013 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acıma Timsahım

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor, sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk ediyor. Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ve Antalyaspor galibiyetleri ile ilk üç için büyük avantaj yakalayan Yeşil Beyazlılar, son haftaların dikkat çeken ekibi Akhisar'ı da yenip taraftarını sevindirmek istiyor. Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Erdem Bayık yapacak.

MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Bursaspor'da bu önemli maçta sakatlıktan kurtulan Edu ve Pinto'nun forma giymesi beklenirken, antrenman eksiği bulunan Ferdinand'ın durumu maç saatinde belli olacak. Sezonun ikinci yarısına başlanırken küme düştü gözüyle bakılan Akhisar Belediyespor, özellikle son haftalarda gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Trabzonspor, Kasımpaşa ve Beşiktaş'ı peş peşe mağlup eden Manisa ekibinde idmanda sakatlanan Merter Yüce ile birlikte Severin Bikoko, Sani, Gökhan Dinçer, Lima ve Oğuzhan Bursaspor maçı kadrosuna alınmadı.

Gözler Batalla’da

Bursaspor'un olmazsa olmazı Pablo Martin Batalla, Akhisar Belediyespor maçında yine Yeşil Beyazlı takımın en güvendiği isim. Taraftarın da büyük ilgi gösterdiği Batalla, son olarak Antalyaspor ağlarını havalandırmış ve takımının üç puan kazanmasında yine başrol oynamıştı.

Tarihteki ikinci maç

Bursaspor ile Akhisar Belediyespor bu akşam tarihlerinde ikinci kez kozlarını paylaşacak. İlk kez sezonun ilkyarısındaki maçta karşı karşıya gelen iki takım 2-2'lik skorla sahadan birer puanla ayrılmıştı.

Maç heyecanı AS TV’de

Bursaspor - Akhisar Belediyespor maçının tüm ayrıntıları AS TV'de olacak. Saat 17:00'den itibaren Atatürk Stadı'ndan yapılacak canlı bağlantılarla maç öncesi ve sonrasında yaşanan tüm gelişmeler AS TV'de ekranlara gelecek.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.