Hava Durumu

Acun Ilıcalı'dan bomba! Yeni yarışma geliyor

En çok izlenen yarışma programlarının yapımcısı Acun'dan yepyeni bir yarışma geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2014 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2014 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acun Ilıcalı'dan bomba! Yeni yarışma geliyor

Bu zamana kadar Devler Ligi', 'Survivor', 'Yok Böyle Dans', 'Fear Feactor', 'Yetenek Sizsiniz Türkiye', 'Var Mısın Yok Musun' ve 'O Ses Türkiye' gibi Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu olan Acun Ilıcalı 'dan bir yarışma sürprizi daha geliyor.

Acun Ilıcalı, yeni sezona ekrana 'Dilimin Ucunda' yarışmasını taşıyacak. Birçok başarılı yarışma programına imzasını atan Acun Ilıcalı geçen kasım ayında tv8'i satın alarak medya patronluğuna adım atmıştı. Televizyon dünyasında 'Dahi çocuk' olarak nitelendirilen Acun Ilıcalı, yeni yayın döneminde tv8'in en iyi kanallar arasındaki yerini alacağını açıklamıştı.

tv8'in yeni yayın dönemindeki çalışmalarını büyük bir titizlikle devam ettiren Ilıcalı, 'Dilimin Ucunda' isimli yarışmayı Türk halkının beğenisine sunacak. On yıl önce Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç'ın sunuculuğunu yaptığı ve o dönemde birçok törende 'En İyi Yarışma' programı ödülünü alan 'Hep Beraber'in bir benzeri olan 'Dilimin Ucunda' yarışmasının ilk etabında 'O Ses Türkiye' yarışmasının son finalistleri yarışmacı olarak yer alacak. Programın moderatörlüğünü ise Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Murat Dalkılıç yapacak. Acun Medya ekibinin 'Dilimin Ucunda' yarışması için önümüzdeki birkaç hafta içinde deneme çekimlerine başlayacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.