Hava Durumu

Acun Ilıcalı'dan Survivor Mert yorumu!

Acun Ilıcalı önceki gece Hürriyet'in Instagram hesabında canlı yayına katılarak merak edilen soruları yanıtladı...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acun Ilıcalı'dan Survivor Mert yorumu!

Geçtiğimiz hafta elenen Mert hakkında konuşan Ilıcalı, "Mert ile dün beraberdik. Mert benim Survivor'da kafa olarak en denk gördüğüm yarışmacılardan biridir. Ama benim kafa olarak iyi bulmam kazanması anlamına gelmez. O Ses'te bile kazansın istediğim kişi kazanamadı. Mert'in şöyle bir hatası oldu. Yarışmada söyleyemedim çünkü yarışmacıların ortasında söyleyemem. Doğru yaptıklarını sandıkları şey bazen hata olabiliyor. Mert ilk yarıda çok iyiydi fakat ikinci bölümde bir sakatlanma süreci var, mental olarak yorgunluğu var ve bunu seyirciye yansıttı. Sakat halinde yarışırken seyirciden puan kaybetti. Açıkçası orda stratejik bir hata yaptı. Son iki üç haftada seyirciye verdiği elektrik ben şampiyon olacağım stratejisi değildi." şeklinde konuştu.

Ünlü televizyoncu "Bildiğimiz kadarıyla Ersin dönmedi. Şu an morali nasıl ve neden dönmedi?" sorusu karşısında şunları söyledi:

"Şöyle bir soru sorsam sende cevap bulamazsın. Nasıl dönecek? Ertesi gündü uçak. O gün kötü haberi de aldı o yüzden dönmek istemedi. İnsan olarak da çok severim. Bu sene beni en çok üzen Mert değil Ersin oldu. Filmlerde ölecek insan kendini belli eder ya bu adam ölecek dersin. Ersin burada sürpriz oldu ya Mert olmadı bu noktada..."

"İREM'LE BİRÇOK ŞEYİ BİRLİKTE YAPTIK!"

Acun Ilıcalı, yakın dostu ve bu sene Survivor'daki oyun partneri İrem Kanan hakkında da konuştu. Ilıcalı, sosyal medyanın gündemine oturan Kanan hakkında ise şunları söyledi:

"İrem şöyle muhabirlikten arkadaşım zaten, ilk projelerimizden beri beraberiz. Yol arkadaşım, muhabirlikten gelme 8-10 kişilik kemik kadrom var. İrem'de onlardan biri... İrem'le birçok şeyi birlikte yaptık. Spora karşı merakı da var yeteneği de var. Olağanüstü bu konuda yetenekli. Bizi şöyle çözmen lazım. Hiçbirimiz 10 üzerinden 10 değiliz. 6'yız, 7'yiz ama bir araya geldiğimizde çok iyiyiz. İlk maçta da seyrettim. Esat'a yetenek olarak 10 üstünden 5 dersin ama bizim takımda bize katkısı dokuz olur. Hepimiz kapasitemizi bir buçuk iki kat olarak kullanabiliyoruz. Televizyonculukta başarıya ulaşan ekip ve takım ruhunu sporda da gösteriyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.