Hava Durumu

Acun'un eski eşinden Şeyma Subaşı sitemi

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, her yaptığı paylaşımı Şeyma Subaşı'na gönderme yaptığı yönünde algılanmasına isyan ederek açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2019 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2019 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acun'un eski eşinden Şeyma Subaşı sitemi

Acun Ilıcalı'nın eski eşilerinden olan Zeynep Yılmaz'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım Şeyma Subaşı'na gönderme olarak yorumlandı.Yılmaz, konuyla ilgili açıklama yaptı.

"İMA ÇIKARILMASINDAN YORULDUM"

Televizyoncu Acun Ilıcalı, 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile evlenmiş, 2016 yılında da boşanmıştı. Boşanma nedeni ise, Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile birlikte olduğu iddia edilmişti. 2017 yılında Subaşı ile evlenen televizyoncunun bu evliliği uzun sürmedi ve ikili bir yıl sonra boşanma kararı aldı. Şeyma Subaşı'nın dün oyunculukla ilgili olarak, "Biz sarışınlara zengin ve gösterişli roller daha çok gidiyor" sözüne karşılık Zeynep Yılmaz'ın Instagram story'sinde sarışın perukla paylaştığı video Subaşı'na gönderme yaptığı şeklinde yorumlara sebep olmuştu. Zeynep Yılmaz ise bu yorumlara cevap vererek, "Kanser hastası bir tanıdığıma peruk yaptırdım. Ofise gelen peruğu denedik ve paylaştık. Her yaptığımdan, her koyduğumdan ima çıkarılmasından yoruldum." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.