Hava Durumu

Adalet Bakanı'ndan çocuk parkındaki olayla ilgili flaş görevlendirme

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Pendik'te çocuk parkında silahla ateş açılarak bir çocuğun yaralanması olayının adli sürecinde ihmal olup olmadığının belirlenmesi amacıyla müfettiş görevlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2018 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2018 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adalet Bakanı'ndan çocuk parkındaki olayla ilgili flaş görevlendirme

Pendik'te parkta oynayan çocukları "sessiz olun" diye uyaran ve ardından havaya açtığı ateş sonucu 7 yaşındaki Hiranur Demircan'ın sırtından yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla şüpheli B.B. önce serbest bırakılmış sonrasında ise tekrar gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece dün tutuklanmıştı.

TALİHSİZ KÜÇÜK KIZ: "SİLAHLANMAYA HAYIR"

B.B Maltepe Cezaevine gönderilirken tutuklanmanın ardından yaralanan kız, anne ve babası konuştu. Olayda sırtına mermi çekirdeği isabet eden küçük kız, "Çocuklar yaralanmasın, silahlanmaya hayır" dedi.

HİRANUR'UN BABASI : EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Hiranur'un babası Hasan Demircan, Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Biz de sevinçliyiz. Sonuçta ateş edilen yer belli. Ateş edilen yerde tanıklar var, çocukların gördükleri şeyler var. Bundan dolayı çok mutluyuz. İnşallah bundan sonra da dikkatli bir şekilde yürütülür. Ve hak edilen ceza verilir" diye konuştu.

"BUGÜN ÇOK ŞÜKÜR MUTLU EDEN HABER GELDİ"

Anne Serenay Demircan Bugün bizi mutlu eden haber geldi çok şükür sonunda. Günlerdir perişan olduk. Hastane hastane dolaşıyoruz. Ayrıca bu adamın dışarıda olması bize rahatsızlık veriyordu. Bunu yaptı. Karşısındaki bir çocuktu. Bayram günüydü. Bayram günü çocuklar sevindirilir. Çocuklara ateş açılmaz. Bunu yapan kişinin cezasını da çekmesi lazımdı. Bugün çok şükür mutlu eden haber geldi. Çok mutluyum, konu komşu hepimiz de çok mutluyuz. Birkaç gündür konuşuyorduk. Dedik ki önüne gelen çıksın eline silahını alsın millet bireysel silahlanmaya geçsin. Herkes kendi adaletini kendi sağlasın. Bu çok yanlış dedik günlerdir konuşuyoruz. Sadece kendi çocuğum için değil bu sitede kızımın yanında oynayan başka çocuklara da denk gelebilirdi. Benim kızım şanslıydı bu durumu bu şekilde atlattık. Ama ya diğerlerine gelseydi ya da başka bir şeyle sonuçlansaydı. Bundan sonra o adamı içeri atmışlar bize ne faydası olacaktı ki." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.